napravila Web.Burza
Projekti

Coolinarika - 2010 - napravila Web.Burza

Coolinarika - 2010

Coolinarika, Podravkin kulinarski portal i vodeća web-destinacija u regiji kada su u pitanju recepti, hrana i kuhanje, svoj sedmi rođendan dočekala je u potpuno novom i osvježenom izdanju.

Promjenu dizajnerskog rješenja prati i velik broj novih mogućnosti i funkcionalnosti za sve postojeće i nove korisnike, dok je u pozadini provedena detaljna optimizacija i kategorizacija svega što stranice nude. Ispremreženost i prezentacija sadržaja podignuta je na sasvim novu razinu: uz recepte i slike tu su sada i blogovi, opširan rječnik pojmova, detaljno opisane namirnice, grupe i događaji s povezanim sadržajima te napredna tražilica koja omogućuje pretraživanje po svim kriterijima koji se mogu povezati s hranom: od načina izrade pojedninog jela, odabira prigode u kojoj se recept tradicionalno spravlja, preko predlaganja recepata na temelju namirnica koje u tom trenutku imamo u hladnjaku, pa sve do pretraživanja hrane po boji!

Cijela zajednica vrijednih coolinaričara uz poboljšane “stare” sustave sada ima set novih alata za druženje i razmjenu iskustva i ideja sa svojim prijateljima, bilo da se radi o grupama i događajima na kojima se okupljaju i pozivaju ili o chatu koji im omogućuje konverzaciju u realnom vremenu.
Tu je i mogućnost kategorizacije vlastitih i omiljenih sadržaja, a veliko iznenađenje za sve korisnike svakako predstavlja njihova personalizirana naslovnica na kojoj se donose novosti vezane uz njih i njihove prijatelje. Tko je dodao novi sadržaj, tko je što komentirao, pokrenuo, ocijenio, izjavio ili podijelio – sada je moguće pratiti s jednog mjesta. Dodatan uvid u sve što se događa nudi im i prošireni prikaz aktivnosti na vlastitim sadržajima, kao i potpuno novi prikaz svih aktivnosti na svakom pojedinom sadržaju. Promjenu su doživljeli i ključni dijelovi kao što su sučelja za unos sadržaja, uz posebnu pažnju kako bismo cijeli hodogram učinili čim jednostavnijim, dok je istovremeno proces znatno fleksibilniji i moćniji.

Vrijedno uredništvo Coolinarike svakodnedno s velikom pažnjom brine da sve na stranicama funkcionira u najboljem redu, a da je prelazak na novu verziju bio uspješan govore i brojčani podaci o novim registracijama, objavljenim sadržajima, broju prijateljskih veza među korisnicima te aktivnost korištenja svih novih mogućnosti.

Posjetite: www.coolinarika.com. Kuhanje, učenje i druženje nikada do sada nije bilo toliko zabavno!