napravila Web.Burza
Projekti

Hellgate: London - napravila Web.Burza

Hellgate: London
  • Url: Nije dostupan
  • Klijent: Flagship Studios, Inc.
  • Objavljeno: 05/2006

Status: OFFLINE

Hellgate: London je web site za istoimenu PC igru u produkciji Flagship Studios, Inc. i izdanju Namco Bandai.

Na web siteu se nalazi uvod u samu radnju igre (storyline), kao i detaljan pregled oružja, čudovišta i čega sve ne. Postoji cijelo čudo wallpapera, artworka i filmića za download...

Od standardnih core.web modula upogonili smo samo core.articles i core.newsletter, dok su za administraciju i prikaz specifičnih sadržaja – klasa, oružja, demona, oklopa, pomoćnih dodataka (municije i sl.), goodiesa i linkova – isprogramirani posebno prilagođeni moduli, pa tako sada u ponudi imamo i core.oružja, core.čudovišta, core.municija ... Naravno, ovo zadnje treba shvatiti s dozom nepovjerenja : )

Specijalnu pažnju smo i ovog puta posvetili pristupačnosti stranica, tako da i ovaj site elegantno degradira, ovisno o tome kakav software je instaliran na korisnikovom računalu. Ukoliko imate instaliran Flash player, vidjet ćete sve animacije i animirane efekte navigacije, ali ukoliko nemate, site ćete jednako lako koristiti, jedino što će sami animacijski efekti izostati.

Iako je to naša uobičajena praksa, nije loše napomenuti da je site jednako upotrebljiv i pri povećanju teksta u vašem internet pregledniku, što nije uvijek lako izvesti, pogotovo kad se radi o ovako vizualno intenzivnom predlošku.