napravila Web.Burza
Projekti

Marko-usluge - napravila Web.Burza

Marko-usluge

Tvrtka Marko-usluge specijalizirana je za prijevoz robe u domaćem i medunarodnom transportu. Od osnutka, prije deset godina, kontinuirano se razvija, prati trendove te ulaže u ljudske potencijale i vozni park.

Za tvrtku Marko-usluge izradili smo i logotip, a također i dizajnirali vizitke, memorandume i koverte. Dizajn samog web sitea prati ta vizualna obilježja, naglašavajući vozila tvrtke kao njenu najjaču prednost.

Tehnički, web site pokreće jednostavna PHP aplikacija, interno nazvana core.snippets, koja automatski generira galerije s kamionima i kreira potrebne linkove. Jednostavnim dodavanjem novog vozila u konfiguracijsku datoteku, automatski će se kreirati i njegova galerija.

Sama galerija je izvedena tako da ne zahtjeva ponovno učitavanje cijele stranice, već se isključivo učitava odabrana slika na za to predviđenom mjestu. Kako bi korisnici bili svjesni takve funkcionalnosti (odnosno, da se cijela stranica neće ponovo učitavati), izradili smo i prikladnu animaciju koja jasno daje do znanja da se željena slika učitava. Također, mala verzije slike (thumbnail) se automatski vizualno promjeni, tako da posjetioc točno zna koju je odabrao.