napravila Web.Burza
Projekti

Moja Rijeka - napravila Web.Burza

Moja Rijeka

Multimedijalni portal grada Rijeke okupljalište je prvenstveno građana Rijeke, ali i svih ostalih koji traže kvalitetne sadržaje i vijesti iz grada Rijeke, lokalne regije, države i svijeta.
Portal omogućuje posjetiteljima druženje, komunikaciju s gradskom upravom, kao da i sami sudjeluju u kreiranju sadržaja. Svaki registrirani korisnik može odabrati rubrike, tagove ili dijelove grada koji ga zanimaju, i sukladno tome mu se generira personalizirana naslovnica s člancima koji odgovaraju njegovom odabiru.

Tu je i mogućnost praćenja aktivnosti drugih korisnika, aktivnosti na vlastitom sadržaju, pisanje tužibaba i mišljenja, najava, postavljanja galerija… dok je surfanje maksimalno olakšano objedinjavanjem svih sadržaja korisnika na njihovim stranicama i dodatnim grupiranjem kompletnog sadržaja portala po tagovima, dijelovima grada i listom najaktualnijih sadržaja po danima.

Naravno, posebno smo se potrudili i oko dizajna, posebice imajući na umu mlađu, urbanu publiku. Zagledate li se malo bolje u pozadinu i elemente stranice, otkrit ćete mnoge prikrivene detalje vezane uz tijeku, luku i more.